Wout Hoogendoorn, Si-X

Si-X innoveert, inspireert en laat zich graag uitdagen. Perfectie, vorm en functie samenbrengen in onderscheidende en verrassende glas-architectuur. Met en voor architecten, opdrachtgevers en partners.

Laat u inspireren en uitdagen …

Wout Hoogendoorn, Si-X

Si-X is gespecialiseerd in het realiseren van glas-architectuur. Wij innoveren, ontwerpen, tekenen, berekenen, produceren en monteren glas-oplossingen: gevels, daken, vloeren, trappen, balustraden, hardglasconstructies, vitrines, licht- en kunstobjecten.

HET VERSCHIL

De kracht van Si-X is de brede materiaalkennis met daaraan gekoppeld de know-how van productietechnologieën. Daarnaast hebben wij veel ervaring in het maken van materiaal-combinaties. De bouwkundige integratie met staal, hout, beton en kunststoffen. De combinatie met disciplines als aandrijvingen. (Denk aan volglazen schuifdaken en automatische deuren.) Juist dát maakt het verschil! Si-X denkt actief mee in het ontwerp- en bouwproces: architecten en opdrachtgevers inspireren we door te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Bouwbedrijven en interieurbouwers ontzorgen we door de montage te verzorgen.

YOU DRAW THE LIMIT